Rolluiken

Het merk waar wij mee werken is Degalux

Een rolluik beschermt je tegen veel meer dan de zon. Onze rolluiken bieden namelijk ook inbraakpreventie en isolatie tegen warmte, kou en geluid. Ze zijn oersterk en onderhoudsvriendelijk. Kortom: effectieve zonwering die geschikt is voor elke woonsituatie.

Kleinste van Nederland

De rolluiken van Degalux vind je in twee uitvoeringen. De standaard en de Plus variant. Bijzonder aan deze varianten is de grootte van de rolluikkasten. Deze zijn namelijk de kleinste van Nederland. Dat komt het speciale design van de lamellen. Doordat hun kleine afmetingen, wordt het nog eenvoudiger om een rolluik te plaatsen. Waar je dan ook wilt.

Het rolluikpantser

Het totale lamellenpakket, oftewel het pantser, is gemaakt van het harde polyurethaanschuim. Door deze hardheid trotseert het materiaal eenvoudig alle weersomstandigheden. De perfecte rolvorming zorgt ervoor dat de lamellen mooi in elkaar vallen en daardoor volledig sluiten. Dat is dus lekker uit de zon of lekker slapen in het donker.

Stille rolluiken

Niets is vervelender dan het eindeloze getik van regen of hagel op de rolluikkast. Onze rolluiken zijn standaard voorzien van anti-klankband. Hierdoor hoor je bijna geen getik meer van de regen of hagel op je kast.

Onderhoudsvrije geleiders

Het verschil tussen Degalux rolluiken en dat van andere aanbieders, ligt bij de kracht van onze geleiders. Deze bevatten namelijk borstels in plaats van rubbers. Het voordeel: de lamel loopt bijna geluidloos door de geleiders. Daarnaast zijn de borstels slijtvast, kunnen ze niet kapot vriezen en worden ze niet groen door de weersinvloeden. Op en top onderhoudsvriendelijk.

A