BINNENZONWERING

Lamellen

Lamellen worden vooral geproduceerd in kunststof, aluminium en stof. Lamellen zijn vooral geschikt voor grote open raamoppervlakte. Er zijn zowel handbediende lamellen als elektrische varianten.
Het voordeel van lamellen zijn dat u zelf kunt instellen hoeveel licht ze doorlaten. Hiernaast zijn ze zeer makkelijk schoon te maken en ze passen vaak goed bij elk soort interieur door de vele verschillende kleuren en materialen.

Jaloezieën

Jaloezieën lijken heel erg op lamellen, dit is natuurlijk ook wel logisch want het zijn in principe dezelfde producten met het verschil dat lamellen verticaal staan en jaloezieën horizontaal. Jaloezieën worden over het algemeen gemaakt van Aluminium, hout of bamboe. Het past bij heel veel verschillende huisstijlen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Rolgordijnen

Rolgordijnen worden tegenwoordig meestal van polyester gemaakt. Het voordeel van rolgordijnen is dat het een volledig oppervlak bestrijkt, hierdoor zullen er geen kleine zonnestralen doorkomen en blijft het huis lekker koel. Dit is al helemaal het geval als u voor de warmte werende coating gaat. Hiernaast kunt u dit product gebruiken voor het verhogen van uw privacy, het voorkomt inkijk en zorgt voor verduistering.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn ook ideaal voor de privacy. Er is te kiezen tussen verschillende soorten stoffen, de ene soort stof is weer meer licht doorlatend dan de andere stof meer verduisterend. Zo kunt u dus zelf kiezen hoe doorschijnend de gordijnen zijn en hoeveel privacy u heeft. Door de vele verschillende kleuren en materialen die kunnen worden gebruikt is er altijd wel iets bij wat bij uw interieur past.

Zoals u ziet is er dus veel verschil in binnenzonwering. Dit is een goed iets aangezien iedereen een andere smaak heeft en er veel verschillende soorten huizen zijn waar weer andere soorten zonwering mooi bij passen.

A