Producten

PVC Vloeren

Een PVC vloer bestaat niet uit 100 % kunststof. De onderlaag wordt vaak gemaakt van kurk. Kurk is veerkrachtig en zorgt daarnaast voor een geluiddempende werking. Een goede PVC vloer is uit meerdere lagen opgebouwd en is voorzien van een krasvaste toplaag. Omdat PVC geen vocht opneemt, zeker niet als onder de toplaag ook nog een vochtwerende HDF tussenlaag zit, is een PVC vloer ook bijzonder geschikt om te gebruiken in badkamers en keukens. Regelmatig stof afnemen en eens in de zoveel tijd een sopje is genoeg om uw vloer vele jaren in topconditie te houden. Een van de vele voordelen van PVC boven natuurlijke materialen is het feit dat werkelijk alle dessins en tinten mogelijk zijn. U kunt dus altijd een PVC vloer vinden die naadloos in uw interieur past.

Merken waar wij mee werken zijn o.a. Tarkett, Cotap, Quick Step, Beautifloor en ons eigen huismerk Kijken Kiezen en Kleuren.

Tapijt

Is  vloerbedekking  van  textiel  die bestaat uit een drager van jute of kunststof  waarop een bovenkant, de pool, is aangebracht van losse draadeinden of lussen van materialen zoals  wol, kunstgaren, katoen of sisal. In deze betekenis wordt met tapijt het materiaal bedoeld waarmee de vloer bedekt kan worden en kan bijvoorbeeld gesproken worden van kamerbreed  (van muur tot muur) tapijt, meestal vier meter breed.

Merken waar wij mee werken zijn o.a. Bonaparte, Parade, Desso, Cotap en ons eigen huismerk Kijken Kiezen en Kleuren

Laminaat

Er bestaat  verschil  in  laminaat, dat is gemaakt van MDF of van HDF materialen. MDF  laminaat  is ideaal voor algemeen gebruik, terwijl HDF een zwaardere kwaliteit houtvezels betreft en meer druk kan hebben. MDF  laminaat  is dus uitstekend te gebruiken in de huiskamer, gang of slaapkamers.

Merken waar wij mee werken zijn o.a. Quick Step en Beautifloor

Jaloezieen

Dit soort beschutting bestaat uit horizontale of verticale stroken (lamellen), die in verschillende breedtes te verkrijgen zijn, van aluminimum, kunstof, textiel of  hout. Deze worden doorgaans aan de binnenkant ( in de dag ) van een  kozijn  opgehangen, omdat ze dan minder gevoelig zijn voor weersinvloeden. De lamellen van een jaloezie kunnen vaak via een bedieningsketting of koord centraal bediend worden om de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt, te regelen.

Merken waar wij mee werken zijn o.a. B&C, Multisol en ons eigen huismerk Kijken Kiezen en Kleuren

Inbetween

Een inbetween gordijn is altijd uitgevoerd in een lichtdoorlatende stof en zijn vaak een ideale combinatie met overgordijnen.  Inbetween gordijnen zorgen voor privacy en licht. Veel mensen houden inbetween gordijnen de hele dag dicht, maar behouden toch voldoende licht in huis.
Bij inbetween gordijnen kun je vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken.
Let op, in de avond met kunstlicht binnen, en alleen een inbetween gordijn voor je raam, is het wel mogelijk voor mensen om van buiten om naar binnen te kijken. Daarom worden inbetween gordijnen ook vaak gecombineerd met overgordijnen.

Dit is maar een selectie van een soort gordijn we hebben ook overgordijnen, glasgordijnen, voile enz.

Merken waar wij mee werken zijn o.a. Kobe, Unland, Egger, Vadain, Holland Haag, Vriesco, Ado en ons eigen huismerk Kijken Kiezen en Kleuren.

A